• ΑΜΕΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

  • ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

  • ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

  • ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ

 

Η αποτελεσματική αντιμετώπιση του συσσωρευμένου τοπικού λίπους είναι ένα από τα πιο δυσεπίλυτα προβλήματα στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας.

Δίαιτα και άσκηση παραμένουν η πρώτη επιλογή για την απώλεια βάρους και τοπικού λίπους. Συμπληρωματικά, στα σημεία όπου υπάρχει ανθεκτική συσσώρευση λίπους μπορούν να εφαρμοστούν οι θεραπείες λιπόλυσης. Στόχος τους είναι η διάσπαση του υποδορίου λίπους.

Η πιο διαδεδομένη μέθοδος παραμένει η ενέσιμη λιπόλυση.  Η φωσφατιδυλοχολίνη είναι ένα φωσφολιπίδιο της οικογένειας των λεκιθινών. Αποτελεί δομικό συστατικό της κυτταρικής μεμβράνης των φυτικών και των  ζωικών κύτταρων.

Η έγχυση των λιπολυτικών διαλυμάτων πρέπει να γίνει απευθείας στον υποδόριο λιπώδη ιστό. Αυτό επιτυγχάνεται με μικροενέσεις με ειδικές κοντές λεπτές βελόνες όπου γίνονται πολλά τσιμπήματα.

 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ της ενέσιμης λιπόλυσης:

Αθροίσεις λίπους σε μικρής έκτασης περιοχές,που επιμένουν παρά τη δίαιτα και την άσκηση στις περιοχές:

  • Κοιλιά

  • Μηροί

  • Βραχίονες – “μπράτσα”

  • Πλάγια οσφυϊκή χώρα

  • Γλουτούς

  • Διπλοσάγονο

Η θεραπεία είναι ανώδυνη καθώς εφαρμόζουμε ειδικά τοπικά αναισθητικά, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Mετά τη θεραπεία ενδέχεται να εμφανιστεί ήπιο ερύθημα και οίδημα στην περιοχή όπου έγινε ή έγχυση. Μπορεί να εμφανιστεί μία μικρή ευαισθησία για τις επόμενες ημέρες, καθώς αναπτύσσεται ήπια φλεγμονώδης αντίδραση του υποδορίου ιστού στις θέσεις εναπόθεσης των λιπολυτικών ουσιών. Τα λιποκύτταρα διασπώνται και τα ελεύθερα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται μεταφέρονται μέσω της γενικής κυκλοφορίας στο ήπαρ, από όπου αποβάλλονται.

Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Συνιστάται η λήψη αρκετών υγρών για περίπου 2 λίτρα την ημέρα. Έντονη γυμναστική επιτρέπεται περίπου 3 ημέρες μετά τη θεραπεία και αποφεύγουμε για 2ημέρες αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

Το αποτέλεσμα γίνεται εμφανές στον ένα μήνα μετά τη θεραπεία και φτάνει στο μέγιστο στους δυο μήνες περίπου.

Συνήθως απαιτούνται 1 με 5 συνεδρίες (ανάλογα με την έκταση του προβλήματος), ανά 20 έως 30 ημέρες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.


ΚΡΑΤΗΣΗ

Οδηγός Online Κρατήσεων

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στο Empyrean Beauty Center. Για τις υπηρεσίες που δεν υπάρχει τιμή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας.

Κάντε τώρα την κράτησή σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση του ραντεβού. Εναλλακτικά καλέστε μας στα τηλέφωνα: 697 320 2013 / 210 59 00 350 ή να μας επισκεφθείτε στην διεύθυνση: Πανορμου 1 Αιγαλεω 12242

Online Κράτηση

https://www.empyrean.gr/
Οκτώβριος 2021
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Εδρα & Parking

Πανόρμου 1 Αιγάλεω