ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ – ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Τι είναι οι Ραδιοσυχνότητες  RF ?

Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν την πιο εξελιγμένη και ανώδυνημη επεμβατική θεραπεία για σύσφιξη, μείωση της κυτταρίτιδας, λιποδιάλυση και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και επίπονες ενέσεις. Η θεραπεία με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων είναι άμεση, γρήγορη, παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος και κάθε εποχή. Στην ουσία πρόκειται για μία ειδική θεραπεία, μέσω της οποίας διοχετεύεται θερμότητα κάτω από την επιδερμίδα, μέχρι τον λιπώδη ιστό, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του δέρματος και βοηθώντας στη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, στη σύσφιξη, την τόνωση και την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, προσφέροντας ταυτόχρονα μία ιδιαίτερη ευχάριστη αίσθηση στο σώμα.

 Πώς λειτουργούν οι Ραδιοσυχνότητες RF:

Οι ραδιοσυχνότητες RF σμιλεύουν ξανά το χαλαρωμένο ή ζαρωμένο δέρμα, σε κάθε σημείο του σώματος. Επιλέγοντας αυτή τη θεραπεία, κάποιος απολαμβάνει θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα του, αποκτώντας επίπεδο στομάχι, πιο λεπτά και σφιχτά άκρα, γλουτούς χωρίς ψωμάκια, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα.
Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς προκαλεί τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, ενώ παράλληλα διεγείρει  τους ινοβλάστες,  οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο.

Με την εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων RF, βελτιώνεται γενικότερα η ποιότητα του δέρματος και όλο το σώμα φαίνεται πολύ πιο νεανικό και υγιές. Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες στο σώμα μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις επιμέρους περιοχές όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος – μόνο του – ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα. Για παράδειγμα, στην κοιλιά, όπου βελτιώνει αισθητά την ποιότητα του δέρματος και βοηθάει στη σύσφιξη και την  απώλεια πόντων, στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στους γλουτούς, στα γόνατα, στα μπράτσα και γενικά σε όλες τις προβληματικές περιοχές, όπου συνήθως εμφανίζονται η χαλάρωση, το λίπος και η κυτταρίτιδα.

Σε ποιους απευθύνεται το RF;

Η μέθοδος ραδιοσυχνοτήτων RF απευθύνεται σε ενήλικες άντρες και γυναίκες (συνήθως άνω των 30) οι οποίοι βιάζονται να δουν άμεσα βελτίωση στο σώμα τους.  Το RF καταφέρνει χωρίς νυστέρι να τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα, να εξαλείφει τις ραβδώσεις του σώματος και να εξασφαλίζει τεράστια βελτίωση στις ρυτίδες του προσώπου. Επιπλέον, το RF απευθύνεται σε όσους έχουν πρόβλημα τοπικού πάχους (κοιλιά, γλουτούς, μπράτσα, γόνατα) και σύμφωνα με έγκριτες μελέτες, η σύσφιξη που προσφέρει είναι τόσο άμεση και θεαματική, όσο καμίας μορφής κλασική άσκηση δεν καταφέρνει να επιτύχει.

Διάρκεια συνεδρίας RF

Θεραπεία με ραδιοσυχνότητες εφαρμόζεται 1-2 φορές την εβδομάδα και η διάρκεια κάθε συνεδρίας υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες με μέγιστο τις δώδεκα σε ακραίες περιπτώσεις, ενώ κάθε συνεδρία RF διαρκεί 20  λεπτά, ανά περιοχή. Κάθε συνεδρία RF προσφέρει μία ευχάριστη εμπειρία στον πελάτη, θυμίζοντας πολύ έντονα ζεστό μασάζ. Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα, ήδη από την πρώτη θεραπεία και μέχρι την ολοκλήρωση των συνεδριών έχουν φτάσει στο βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα.

Που μπορούν να εφαρμοστούν οι Ραδιοσυχότητες RF

Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος – μόνο του – ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες στο σώμα. Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος και να προκαλέσει σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων, στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στους γλουτούς, στα γόνατα, στα μπράτσα και γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα. Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων RF μπορεί να συνδυαστεί με το cavitation , lipo-laser , Κρυολιπόλυση για καλύτερα αποτελέσματα.

 

  • Οι αγορασμένες συνεδρίες  στα πακέτα μας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε 18 μήνες από την ημερομηνία αγοράς τους.

 


ΚΡΑΤΗΣΗ

Οδηγός Online Κρατήσεων

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στο Empyrean Beauty Center. Για τις υπηρεσίες που δεν υπάρχει τιμή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας.

Κάντε τώρα την κράτησή σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση του ραντεβού. Εναλλακτικά καλέστε μας στα τηλέφωνα: 697 320 2013 / 210 59 00 350 ή να μας επισκεφθείτε στην διεύθυνση: Πανορμου 1 Αιγαλεω 12242

Online Κράτηση

https://www.empyrean.gr/
Ιούνιος 2024
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Εδρα & Parking

Πανόρμου 1 Αιγάλεω