• ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

 • ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

 • ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ?

Γνωστή και ως «Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι», η θεραπεία Κρυολιπόλυσης μας απαλλάσσει από τα ψωμάκια της μέσης και το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών και των γαμπών, περιοχών όπου το υποδόριο  στρώμα είναι αρκετά παχύ και τα αποτελέσματα άλλων μεθόδων όπως η διατροφή και η άσκηση δεν είναι ικανοποιητικά.

Η θεραπεία οφείλει την ονομασία της στη Παγκόσμια Ιατρική ανακάλυψη της επίδρασης του ψύχους στο λιπώδη ιστό, δίχως ταυτόχρονα να βλάπτει το δέρμα,τους λεμφαδένες, τους γειτονικούς ιστούς και τα αγγεία. Αναλυτικότερα, η μέθοδος στοχεύει απευθείας στα συσσωρευμένα λιποκύτταρα και αξιοποιεί τις ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (-15oC έως -4 oC) για να προκαλέσει την κρυσταλοποίησή τους και τελικά τη λύση τους. Στη συνέχεια, τα νεκρά πλέον λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά από τον οργανισμό μας μέσω της λεμφικής οδού. Τα εναπομείναντα λιποκύτταρα οδηγούνται και αυτά με τη σειρά τους σε σταδιακή συρρίκνωση, μειώνοντας το στρώμα του λίπους και  αποκαλύπτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που μέχρι πρότινος μπορούσαμε να πετύχουμε μόνο με τις «παραδοσιακές» επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής και λιποαναρρόφησης.

Η Κρυολιπόλυση είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους και για την επίτευξη ανώτερων αισθητικών αποτελεσμάτων συνδυάζεται άριστα με:

 • Ενδοδερμία Vacuum
 • Magic pot
 • RF Ραδιοσυχότητες
 • Cavitation
 • Λεμφική μάλαξη
 • Ηλεκτρομαγνητικά κύματα EM SLIM SCULPTOR
 • Μηχανή ανάπλασης Κολλαγόνου (COLLAGENIC σε συγκεκριμένο μήκος κύματος 633nm)

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας Κρυολιπόλυσης γίνονται άμεσα ορατά σε διάρκεια 20-30 ημερών και τελειοποιούνται σε διάστημα έως 6 μηνών καθώς το υγροποιημένο λίπος αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό μας. Το μασάζ στην περιοχή (μηχανικό Vacuum) καθώς και η κατανάλωση άφθονου νερού συστήνονται προκειμένου να διευκολυνθεί η αποβολή των λιποκυττάρων.

Η άσκηση και η ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε τρόφιμα που ενυδατώνουν το δέρμα, ενισχύουν το κολλαγόνο και αποτρέπουν την αποθήκευση του λίπους, αποτελούν πάντα τον πιο ισχυρό μας σύμμαχο στη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ;

Η διαδικασία είναι ανώδυνη, αναίμακτη ενώ προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα λιπόλυσης χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης των επιπλοκών των χειρουργικών μεθόδων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η ειδική κεφαλή προκαλεί τοπική αναρρόφηση και ο ασθενής αισθάνεται τη περιοχή να ψύχεται ευχάριστα. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας ενδέχεται να παρατηρηθεί ήπια ερυθρότητα, οίδημα ή και εκχύμωση που οφείλεται στην αρνητική πίεση που ασκείται στη περιοχή τα οποία θα υποχωρήσουν μέσα στις επόμενες ώρες, ενώ θα μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;

Η μέθοδος απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να χάσετε τοπικό λίπος καθώς η Κρυολιπόλυση δεν στοχεύει στη απώλεια σωματικού βάρους αλλά σμιλεύει και προσφέρει μείωση πόντων. Εντάξτε στην καθημερινότητά σας την υγιεινή διατροφή και άσκηση και διατηρήστε τα θεαματικά αποτελέσματα.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;

Οπουδήποτε υπάρχει τοπικά αποθηκευμένο λίπος. Δηλαδή στα πόδια,στους γλουτούς, στην πλάτη, στα μπράστα , στα γόνατα και στην κοιλιά.

ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ;

Ο χρόνος θεραπείας είναι αντιστοίχως ανάλογος του σωματότυπου κάθε ανθρώπου, καθώς και της έκτασης του τοπικού λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή.

Χρειάζεται 45′ έως μία ώρα, εφόσον όμως  χρειαστεί  επιπλέον θεραπεία , αυτή θα γίνει σε διαφορετική συνεδρία.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ;

Το κόστος είναι σε συνάρτηση με τον αριθμό των περιοχών με τοπικό λίπος που θέλουμε να θεραπεύσουμε.

Επίσης οι ιδιομορφίες στο σωματότυπο κάθε ανθρώπου έχουν σαν αποτέλεσμα το τοπικό λίπος να εκτείνεται με διαφορετικό τρόπο σε καθένα από εμάς.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι 2 έως και 5 συνεδρίες , συνήθως , είναι αρκετές.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ;

Η ψύξη στο σημείο όπου εφαρμόζεται, δεν μπορεί από μόνη της να επιφέρει χαλάρωση ή/και να επιδεινώσει την ήδη υπάρχουσα χαλάρωση, και μάλιστα λόγω της ήπιας και αναμενόμενης φλεγμονής που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της θεραπείας τοπικά στο σημείο όπου εφαρμόζεται, δύναται να βελτιώσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, χωρίς όμως να αποτελεί θεραπεία σύσφιξης.

ΠΟΝΑΕΙ;

Τα πρώτα 5 λεπτά της θεραπείας νιώθετε ένα τράβηγμα του δέρματος και ίσως ένα μούδιασμα, αλλά στη συνέχεια, λόγω της μείωσης της θερμοκρασίας, χάνεται αυτή η αίσθηση. Είναι μία μη χειρουργική θεραπεία, που δεν απαιτεί αναισθησία, και κατά τη διάρκειά της το άτομο στο οποίο εφαρμόζεται μπορεί να χαλαρώσει, να διαβάσει, να δει τηλεόραση κτλ. Την ίδια κιόλας ημέρα μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του ασχολίες.

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ;

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί κάθε 30 ημέρες.

ΠΟΤΕ / ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Ο χρόνος που απαιτείται για να γίνουν ορατά τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης, εξαρτάται από την ταχύτητα αντίδρασης κάθε οργανισμού στη διαδικασία της απόπτωσης και απομάκρυνσης του μη λειτουργικού πλεονάζοντος λιπώδους ιστού. Μπορεί δηλαδή να γίνουν αντιληπτά από τη 2η με 3η εβδομάδα, μετά τη θεραπεία κρυολιπόλυσης, με το μέσο όρο να κυμαίνεται στις 4-6 εβδομάδες, ενώ η μέγιστη βελτίωση έρχεται με την πάροδο 4 έως 6 μηνών.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Συνήθως 2-5 θεραπείες επαρκούν για ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά αυτό εξαρτάται και από το μέγεθος του προβλήματος (είναι ανάλογο της ποσότητας του τοπικά αποθηκευμένου λίπους που θέλουμε να μειώσουμε).

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ;

Η δράση της κρυολιπόλυσης είναι επιλεκτική και αφορά μόνο τον λιπώδη ιστό, ο οποίος σε συνθήκες παρατεταμένου ψύχους αντιδρά και συρρικνώνεται. Δεν υπάρχει καμία επίδραση στους παρακείμενους εν τω βάθει ιστούς. Εφόσον το υποψήφιο για θεραπεία άτομο δεν έχει κάποια από τις αντενδείξεις για τη θεραπεία κρυολιπόλυσης, το μόνο που παρατηρείται είναι περιορισμένη ερυθρότητα στο σημείο που εφαρμόζεται η κεφαλή του μηχανήματος της κρυολιπόλυσης, η οποία υποχωρεί συνήθως εντός λίγων ωρών. Αμέσως μετά τη θεραπεία το άτομο μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του ασχολίες. Η διαδικασία της απόπτωσης των λιποκυττάρων, που δημιουργείται τοπικά στο λίπος μέσω της κρυολιπόλυσης, είναι μία φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού (προγραμματισμένος κυτταρικός θάνατος), καθώς συμβαίνει εκ φύσεως και σε πολλά άλλα κύτταρα του οργανισμού κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Στη συνέχεια η τελική αποβολή του λίπους γίνεται φυσιολογικά από το ανοσοποιητικό σύστημα, χωρίς να επιβαρύνεται το λιπιδαιμικό προφίλ (δηλαδή τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα) του ατόμου.

ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ;

Κύριες αντενδείξεις είναι η αυτοάνοση νόσος “Cryoglobulinemia” και η “Παροξυσμική Κρυο αιμοσφαιριναιμία”. Επίσης η γνωστή ευαισθησία στο κρύο, όπως κνίδωση λόγω ψύχους, η νόσος του Raynaud, η κήλη ή ιστορικό κήλης στην περιοχή όπου εφαρμόζεται η θεραπεία, νευροπαθητικές διαταραχές όπως μεθερπητική νευραλγία (από έρπη ζωστήρα) ή διαβητική νευροπάθεια , μειωμένη περιφερική κυκλοφορία στην περιοχή, αιμορραγικές διαταραχές, πρόσφατη χειρουργική επέμβαση εκεί όπου θα εφαρμοστεί η κρυολιπόλυση, και δερματικές παθήσεις στην ανάλογη περιοχή θεραπείας.

 

 • Οι αγορασμένες συνεδρίες  στα πακέτα μας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε 18 μήνες από την ημερομηνία αγοράς τους.


ΚΡΑΤΗΣΗ

Οδηγός Online Κρατήσεων

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στο Empyrean Beauty Center. Για τις υπηρεσίες που δεν υπάρχει τιμή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας.

Κάντε τώρα την κράτησή σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση του ραντεβού. Εναλλακτικά καλέστε μας στα τηλέφωνα: 697 320 2013 / 210 59 00 350 ή να μας επισκεφθείτε στην διεύθυνση: Πανορμου 1 Αιγαλεω 12242

Online Κράτηση

https://www.empyrean.gr/
Μάιος 2024
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Εδρα & Parking

Πανόρμου 1 Αιγάλεω