Το Νο 1 μηχάνημα παγκοσμίως που μειώνει το λίπος (21%) και ταυτόχρονα δημιουργεί μυική μάζα (16%)

Ειδικό για ανάπτυξη γλουτών – Γράμμωση κοιλιακών και ανάπτυξη μυών.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EM SLIM TESLA SCULPTOR

Το EM SLIM TESLA SCULPTOR  είναι ένα πρωτοποριακό μηχάνημα για άντρες και γυναίκες που εκπέμπει υψηλής ενέργειας εστιασμένα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μειώνουν το λίπος και ταυτόχρονα αυξάνουν την μυϊκή μάζα.

Η θεραπεία EM SLIM TESLA SCULPTOR είναι ανώδυνη, ξεκούραστη και γρήγορη. Μια θεραπεία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 5,5 ώρες άσκησης. Τέσσερις θεραπείες είναι αρκετές για την αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 16% και για την μείωση του λίπους κατά 21%. Η μεγάλη ένταση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (0 έως 7 tesla) καθιστά το MAG BEAUTY  ως το πιο αποτελεσματικό μηχάνημα με τα πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Το EM SLIM TESLA SCULPTOR είναι μια καινοτόμα μη επεμβατική συσκευή. Σε κάθε συνεδρία διάρκειας 30 λεπτών πραγματοποιούνται 30.000 μυϊκές συσπάσεις.

 

Οι συσπάσεις αυτές είναι πιο δυνατές σε σύγκριση με την φυσική άσκηση και ενεργοποιούν τον μυ στο 100%. Κατά την θεραπεία, η μυϊκή ομάδα στέλνει μηνύματα στον εγκέφαλο για την απαίτηση μεγάλων ποσοτήτων ενέργειας που θα χρειαστεί στο σύνολο της θεραπείας. Η διαδικασία αυτή διεγείρει τον μεταβολισμό και την λιπόλυση, σε στοχευμένες και στις παρακείμενες περιοχές.

Είναι η μόνη παγκοσμίως τεχνολογία για αύξηση μυϊκής μάζας και μείωση λίπους, καθώς άλλες συσκευές στοχεύουν συγκεκριμένα το δέρμα για σύσφιξη ή τον λιπώδη ιστό για λιπόλυση.

Η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται σε γυναίκες και άντρες και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Δίνει την αίσθηση ενός έντονου μασάζ και δεν είναι καθόλου επώδυνο.

Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά, 4-6 συνεδρίες ανά 3 έως 7 ημέρες. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από τον πρώτο μήνα.

Οφέλη από την οικοδόμηση μυών:

 • Βελτίωση της παχυσαρκίας και της αποτελεσματικότητας της απώλειας βάρους
 • Βελτίωση της γραμμής του σώματος
 • Πρόληψη από τη γύρανση και τη διατήρηση της φυσικής νεότητας
 • Μείωση του χρόνιου πόνου στους μύες και τις αρθρώσεις
 • Επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος
 • Μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης για την ανακούφιση των αγγείων πίεσης

 

Που Μπορεί Να Εφαρμοστεί

 1. Γλουτούς

Με το μεγάλο αριθμό μυϊκών συσπάσεων επιτυγχάνουμε την αύξηση της μυϊκής μάζας εις βάρος του υποκείμενου λιπώδους ιστού, με συνέπεια την αύξηση του μυϊκού όγκου στοχευμένα στην περιοχή των γλουτών χωρίς να αυξάνουμε τον όγκο των μηρών (κάτι που συμβαίνει  όταν γυμναζόμαστε εντατικά κάνοντας καθίσματα ή πρέσα.

 1. Κοιλιακούς

Γράμμωση κοιλιακών. Με τα εξειδικευμένα πρωτόκολλα του MAG BEAUTY επιτυγχάνουμε την στοχευμένη εκγύμναση των κοιλιακών μυών και την αύξηση του μεταβολισμού στην υπό θεραπεία περιοχή με αποτελέσματα:

– Τοπική καύση λίπους

– Επίπεδη και γραμμωμένη κοιλία

 1. Βραχίονες (μπράτσα)

Με το MAG BEAUTY και τον μεγάλο αριθμό μυϊκών συσπάσεων επιτυγχάνουμε την αύξηση της μυϊκής μάζας εις βάρος του υποκείμενου λιπώδες ιστού έτσι επιτυγχάνουμε την σύσφιξη των βραχιόνων που τόσο δύσκολα καταφέρνουμε να γυμνάσουμε με τις απλές ασκήσεις.

 1. Προσαγωγούς

Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία εκγύμνασης και σύσφιξης. Με το MAG BEAUTY καταφέρνουμε να χτίσουμε το μυϊκό σύστημα στους προσαγωγούς με ταυτόχρονη μείωση του τοπικού λίπους στους υποκείμενους ιστούς.

 1. Μηρούς

Μια από τις πιο δυνατές μυϊκές ομάδες που πολλές γυναίκες παραπονιούνται για την συσσώρευση λίπους και κυτταρίτιδας. Με το MAG BEAUTY επιτυγχάνουμε την στοχευμένη εκγύμναση των μυϊκών ομάδων με ταυτόχρονη αύξηση του μεταβολισμού τοπικά και κατά συνέπεια καύση του λίπους.

 

 • Οι αγορασμένες συνεδρίες  στα πακέτα μας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε 18 μήνες από την ημερομηνία αγοράς τους.

 


ΚΡΑΤΗΣΗ

Οδηγός Online Κρατήσεων

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στο Empyrean Beauty Center. Για τις υπηρεσίες που δεν υπάρχει τιμή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας.

Κάντε τώρα την κράτησή σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση του ραντεβού. Εναλλακτικά καλέστε μας στα τηλέφωνα: 697 320 2013 / 210 59 00 350 ή να μας επισκεφθείτε στην διεύθυνση: Πανορμου 1 Αιγαλεω 12242

Online Κράτηση

https://www.empyrean.gr/
Μάιος 2024
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Εδρα & Parking

Πανόρμου 1 Αιγάλεω