Εξισορροπεί τις λειτουργίες της επιδερμίδας και τη συντηρεί σε μια υγιή κατάσταση. Με το βαθύ καθαρισμό πετυχαίνουμε καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και μέγιστη διεισδυτικότητα των καλλυντικών, καθώς απομακρύνεται το περιττό σμήγμα. Διαρκεί 2 ώρες στο σύνολό του, ανάλογα πάντα με τον τύπο του δέρματος και πόσο προβληματικό είναι ένα δέρμα. Μπορεί να γίνει ανεξαρτήτου ηλικίας, όπως επίσης δεν αφορά αποκλειστικά γυναίκες αλλά και άντρες. Εκτός από το πρόσωπο μπορεί να εφαρμοστεί και στην πλάτη.

 

Τι είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου και κάθε πόσο πρέπει να γίνεται?

Ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου είναι η βασική θεραπεία περιποίησης για όλους τους τύπους δέρματός και για όλες τις ηλικίες. Με τον βαθύ καθαρισμό έχουμε στόχο να απομακρύνουμε τους ρίπους, τα νεκρά κύτταρα και την περίσσεια του σμήγματός από το δέρμα.

Όταν ο Βαθύς Καθαρισμός δεν γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ,ανάλογα με τον τύπο δέρματός, τότε φράζουν οι πόροι και η λιπαρότητα αρχίζει να διαχέεται στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας, εμποδίζοντας την άδηλη αναπνοή (ανταλλαγή νερού και οξυγόνου με την ατμόσφαιρά). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να μην μπορεί να ενυδατωθεί σωστά, να μην απορροφά τις καλλυντικές κρέμες, να ‘’πετάει’’ περισσότερα και συχνότερα σπυράκια, να δημιουργούνται εσωτερικές φλεγμονές ή κοκκινίλες, να αυξηθούν οι ευρυαγγείες κυρίως στο μήλα και το δέρμα να φαίνεται μονίμως θαμπό και κουρασμένο.

Μετά τον Βαθύ Καθαρισμό, σε διάστημα 15 με 20 μέρες  θα βελτιωθούν όλες οι εσωτερικές λειτουργίες όπως η οξυγόνωση, η ενυδάτωση και η αποτοξίνωση, το δέρμα θα γίνει πιο όμορφο, φωτεινό, λαμπερό και υγιές.

Η συχνότητα που πρέπει να γίνεται ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου εξαρτάται από τον τύπο του δέματος. Έτσι:

 • Κανονικό δέμα: 1 φορά το χρόνο

 • Μικτό δέρμα: 2-3 φορές το χρόνο

 • Ξηρό δέρμα: Κάθε 1 με 2 χρόνια

 • Λιπαρό δέρμα: Κάθε 2 μήνες

 • Ακνεϊκό δέρμα: Κάθε 20-30 μέρες μέχρι να αποκατασταθεί η ακμή

 

Πώς γίνεται ο Βαθύς καθαρισμός προσώπου?

Τα στάδια θεραπείας του Βαθύ Καθαρισμού Προσώπου είναι:

 • Απομάκρυνση του μακιγιάζ

 • Peeling ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος

 • Τοποθέτηση ειδικού προϊόντος μάσκας  η οποία βοηθά στην ρευστοποίηση του σμήγματος

 • Ατμός για 20 λεπτά

 • Εξαγωγή σμήγματος

 • Αποστείρωση του δέρματος με υψίσυχνα ρεύματα

 • Ολοκληρωμένη θεραπεία ενυδάτωσης, αντιγήρανσης ή ρύθμισης λιπαρότητας ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

 

Ποιόν πρέπει να εμπιστεύομαι για τον καθαρισμό προσώπου?

Για την βασική αυτή περιποίηση του δέρματος σας , πρέπει να εμπιστεύεστε μόνο Αισθητικούς που έχουν πτυχίο ΤΕΙ Αισθητικής και Κοσμετολογίας και έχουν άδεια λειτουργίας του χώρου τους , που πληροί όλες τις προδιαγραφές.

Ο βαθύς καθαρισμός δεν είναι ιατρική πράξη και δεν χρειάζεται να γίνεται σε ιατρεία από ιατρούς, καθώς πραγματοποιείται σε υγιές δέρμα και δεν χρειάζεται χρήση φαρμάκων.

Από την άλλη δεν πρέπει να γίνεται στο σπίτι σας ή σε χώρους που δεν πληρούν τις προδιαγραφές και δεν έχουν άδεια εργαστηρίου Αισθητικής καθώς υπάρχει πάντα έντονος ο κίνδυνος από λάθος χειρισμούς ή από χρήση μη αποστειρωμένων εργαλείων να γίνει επιμόλυνση του δέρματος με στρεπτόκοκκο, σταφυλόκοκκο, προπιονικό βακτηρίδιο της ακμής κ.ά.

 

Αφήνει σημάδια μετά?

Επειδή ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου θα γίνει από εξειδικευμένο αισθητικό και θα χρησιμοποιηθούν ειδικές τεχνικές, προϊόντα και μηχανήματα τα οποία θα βοηθήσουν στη ρευστοποίηση του σμήγματος και στην ευκολότερη εξαγωγή του, δεν αφήνει σημάδια στο δέρμα. Μπορεί σε ένα λιπαρό δέρμα να υπάρχει μια ήπια ερυθρότητα η οποία θα φύγει μέσα σε διάστημα 6-8 ωρών.

 

Αν κάνω συχνούς Καθαρισμούς Προσώπου θα αυξηθούν και θα μεγαλώσουν οι πόροι?

Αν κάποιος κάνει συχνούς Καθαρισμούς Προσώπου τους οποίους τους συνοδεύουμε και με τις κατάλληλες θεραπείες αποκατάστασης, όχι μόνο δεν θα αυξηθούν και θα μεγαλώσουν οι πόροι αλλά θα βλέπει και μεγάλη βελτίωση στην εικόνα και στην υφή του δέρματος μετά από κάθε θεραπεία.

Αντιθέτως όταν σε ένα πόρο, ένα μαύρο στίγμα παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε σπάνε οι ελαστικοί δεσμοί του, με αποτέλεσμα όταν θα αφαιρεθεί το μαύρο στίγμα ο πόρος να μην μπορέσει να επανέλθει και να παραμείνει διασταλμένος και ανοιχτός. Η λύση λοιπόν για να μην έχουμε ανοιχτούς και διεσταλμένους πόρους είναι να κάνουμε συχνούς Καθαρισμούς Προσώπου και να μην αφήνουμε το σμήγμα να συσσωρεύεται στους πόρους.

 

Τι πρέπει να προσέχουμε μετά τον Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου?

Μετά τον Βαθύ Καθαρισμό θα πρέπει τις επόμενες 24 ώρες να είμαστε πιο προσεκτικοί στην υγιεινή και την καθαριότητα του δέρματος μας.

 • Την ίδια μέρα να μην ιδρώσουμε πολύ στο γυμναστήριο και μην ακουμπήσουμε βρώμικες πετσέτες ή επιφάνειες.

 • Να μην χρησιμοποιήσουμε βαρύ μακιγιάζ και κυρίως make up με σύνθεση που φράζει τους πόρους. Αντίθετα καλυπτικό προϊόν με ελαφριά σύνθεση όπως μία BB cream ή CC creamκαι ένα ελαφρύ μακιγιάζ μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς πρόβλημα.

 • Θα πρέπει να αποφεύγεται η ηλιοθεραπεία και να χρησιμοποιηθεί  απαραίτητα αντηλιακό προσώπου.

 • Πρέπει να γίνει σωστή καθημερινή περιποίηση δέρματος.

  1. Καθημερινός καθαρισμός πρωί – βράδυ, το πρωί για να απομακρύνουμε τις τοξίνες που εκκρίνει το δέρμα κατά την διάρκεια της νύχτας και το βράδυ για να απομακρύνουμε τους ρύπους της ατμόσφαιρας και το μακιγιάζ. Έτσι θα διατηρηθεί περισσότερο και το αποτέλεσμα του βαθύ καθαρισμού του προσώπου.

  2. Χρήση ενυδατικής κρέμας το πρωί και χρήση αντιοξειδωτικής ή αντιγηραντικής κρέμας το βράδυ.

  3. Χρήση αντηλιακής κρέμας καθημερινά.

 


ΚΡΑΤΗΣΗ

Οδηγός Online Κρατήσεων

Με την παρακάτω φόρμα μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στο Empyrean Beauty Center. Για τις υπηρεσίες που δεν υπάρχει τιμή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας.

Κάντε τώρα την κράτησή σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση του ραντεβού. Εναλλακτικά καλέστε μας στα τηλέφωνα: 697 320 2013 / 210 59 00 350 ή να μας επισκεφθείτε στην διεύθυνση: Πανορμου 1 Αιγαλεω 12242

Online Κράτηση

https://www.empyrean.gr/
Ιούνιος 2024
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Εδρα & Parking

Πανόρμου 1 Αιγάλεω